Nu är glada julen slut slut slut.....

Ja nu är julen slut och julgranen skulle kastas ut. Men i år hade vi ingen gran att kasta ut, för Blåklockans fröknar tyckte att deras gran var så fin så dom ville ha den kvar till nästa år. Så vad gör man då? Jo vi kastade ut en fröken :-) Är det någon som ser vilken fröken vi kastade ut? Och sen bjöds det på pepparkakor och juice och en tecknad film!!


Här leker Vargbarnen "Bockarna Bruse ute i snön"

                         
                         
                           Bockarna väntar på att i tur och ordning få gå över bron


                           

                          Äntligen verkar det elaka trollet bli besegrat.

Grattis!

Idag fyller Imran tre år. Ett stort grattis!


Teater!

Idag har Alva och Nora på Rödluvan bjudit oss på teater. Dom har jobbat flera dagar med kulissen, tagit med kläder, skrivit ner handlingen med hjälp av fröken och verkligen gått in för att det ska bli en spännande teater. Inbjudna var Blåklockan. Sagan handlade om Älvan Emma och Prinsessan Törnrosa som gick ut i skogen och träffade en björn, som dom fick följa med hem.
Efter teatern bjöds publiken på pepparkakor och juice. Precis som det ska vara på en teaterpremiär!


Grattis!

Ett stort grattis till Nora som fyllde sex år igår!


Härliga mattor!

Bilmattor och en världskarta att lägga på golvet är nu inköpta. Väldigt fina och gör att golvet blir lite varmare och mysigare att leka på.


Gott Nytt År!!

Ja nu är det snart slut på ledigheten! Ett nytt år har börjat och det ska bli spännande att se vad som kommer att hända med det. Det som är allra bäst är nog ändå att det börjar bli ljusare ute, förhoppningsvis lite varmare dagar och så har vi den härliga vårvintern att se fram emot. Bara den mörka januari är slut, så brukar det börja kännas som att det ändå inte är så hemskt länge kvar på vintern. Eller vad tycker ni?


Redan två år!


RSS 2.0