Thailändsk mat

Ett stort tack för den goda maten som vi har ätit idag. Det serverades vårrullar, jasminris, kycklingsoppa och fläskgryta. Många nya smaker, men spännande att få prova nåt annorlunda.


Invigning!

Idag var det invigning av konststigen. Musikskolan spelade och Sören Sandström höll invigningstal. Alla skolklasser, förskola och fritids har gjort sina egna konstverk, och placerat ut dom runt Bergvattensjön. Så ta gärna en promenad och titta på alla fina konstverk. Konstverket som barnen på Nyckelpigan har gjort, ska vara ett "levande" konstverk. Tanken med det är att barnen ska bygga och leka med stenarna.


Nyckelpigans konstverk

Nu är vårt konstverk klart. Kommer att bli jättefint runt Bergvattensjön, när alla konstverk är på plats.


Förskolans dag!

Idag firar vi Förskolans dag! Nyckelpigans barn bjöd på en härlig sångstund på torget till publikens förtjusning! Sedan har vi Öppet Hus och bjuder på fika! Alla är välkomna att hälsa på!!


Äntligen!

Kepsar, sommarjackor, "springskor" som barnen säger, ja nu är sommarvärmen här. 20 grader visar termometern. Direkt efter frukost klädde sig alla barn och sprang ut. Är nästan lite "medelhavsvärme". Ligger kanske nåt regnmoln och lurar uppe i skyn? Hoppas inte!! Våran vaktis har hjälpt oss att montera och sätta ut myggfällan som vi köpte i fjol Så nu ska vi fånga in dom stora honmyggorna som kommer allra först. Förhoppningsvis ska det då bli mindre knott och mygg här i sommar!!


RSS 2.0