Trevlig sommar!!

Ha en bra sommar nu, så ses vi i augusti, önskar alla Nyckelpigor!!


Barnens andra bok!

Idag har vi varit till Kerstin på biblioteket för att våra 6-åringar skulle få "Barnens andra bok". Den första får dom när barnmorskan gör hembesök när barnet fötts. Kerstin läste en saga om sommaren för oss.
Fröken Gunilla berättade att i morse var det 1 grad varmt i Högland. Så nu håller vi tummarna att vädret går åt det varmare hållet.


Sommarfika!

Idag var det lite tråkigt väder, så då passade vi på att baka chokladbollar. Det passade perfekt idag, för det var Inez sista dag före semestern, och så fyller hon år nästa vecka. Så då blev det bra med lite gofika!!


Uppstoppade djur!

Vid frukosten idag så började barnen prata om djurskelett och uppstoppade djur. Så vad passade då bättre, än att ta en promenad till Strandenskolan och titta på alla fåglar och djur som finns där. Tror barnen tyckte det var lika spännande med alla stora "barn" som satt i korridoren.


6-års mys!

Idag har våra blivande förskoleklassbarn varit på MyWay och ätit lunch. Vi brukar alltid göra nåt särskilt just för dom, innan dom ska sluta här på förskolan. Så att få gå och äta hamburgare och få en liten present var väldigt uppskattat.


RSS 2.0