FREDAGSMYS

Det var en fiskare som skulle ut och fiska en fisk till sin katt. Men hur han fiska kom det upp en massa andra djur. Katten blev jätteglad, han fick många nya kompisar, alla så olika. När fiskaren till slut fick upp en fisk tyckte katten han var så fin att dem blev bästa vänner. Snipp snapp snut så var den fiskesamlingen slut.
Vi sjöng bl a, björnen sover, lille gris, lille ko, imse vimse spindel, blinka lilla stjärna, hoppe hoppe hare m fl.
Som avslutning fick barnen popcorn.

Härliga kojlådor i lekhallen

Vi har fått stora kartonger som vi gjort kojor av, Först var vi rädda att det bodde farliga djur i dem.
Det fanns bara en snäll tiger där så efter en stund vågade vi gå in.

      

Sen tyckte vi att de behövde målas lite.

    

Mera vinterbilder och tågtemaVad härligt det är med all snö som kommit.


Här leker vi tåg, "Tingelingtåget"Sen byggde vi egna tågbanor.

 

Vissa vagnar behövde översyn och reparation


Vinter redan??Visst syns det att barnen älskar vintern! Äntligen får dom ta fram pulkor, sparkar och stjärtlappar. Men visst kan det kännas lite för tidigt, tycker vi vuxna. Nu har vi kanske 7 månader vinter framför oss. Hugaligen. Men barnen klagar inte!!


Återigen en rolig teater!!

"Björnarna" bjöd åter igen in oss till en trevlig teaterstund. Idag fick vi njuta av Tre bockarna Bruse. Spänningen var olidlig, för att få se om trollet skulle äta upp någon av bockarna. Men som oftast i sagans värld, så var det det goda som vann. Givetvis blev det lite gott till barnen och fröknarna efteråt!


Tvärgruppsdags!!


Slut på veckan!

Ja nu är den här veckan redan slut. Dagarna bara rusar iväg. Den här veckan har vi haft prao-elever här från Strandenskolan. Barnen tycker alltid att det är roligt att det kommer hit några nya "fröknar".Kallt har det varit hela veckan, känns nästan som att det kommer att bli vinter snart. Några av barnen krattade ihop löven som fallit ner från björkarna. Löven blev till mat i deras lek. På torsdag fick vi inbjudan från Vargen. Det blev som vanligt väldigt uppskattat med överraskningspaket.RSS 2.0