Kon(st)stig

Idag har Nyckelpigans och Smulans barn som är födda 2004 varit på Strandenskolan och målat. Där fanns olika stationer som dom fick prova på. Måla stenar, göra naturtavlor m.m. Tanken med detta är att det ska bli en konststig runt sjön, där några av dessa alster ska finnas. Så detta var en början. Blir spännande att se fortsättningen.


"Dega"

Dagens förmiddag stannar vi inne och "degar".

Några av alla fina alster!


En solig dag med bland annat glasskalas!

Axel och Inez fick sina födelsedagstavlor i idag. Dom har fyllt år i sommar, så givetvis firade vi dom med glass och presenter idag. Annars har vi varit ute hela dagen i det fina vädret. Vinbärsbuskarna är fulla av röda goda vinbär, så där tillbringas en stor del av dagen. Bra att barnen fyller på vitaminförrådet inför den kommande influensan :-) Då kan vi kanske hålla den borta från vår förskola!


Björnar på svampplockning


Ny möbel i lekhallen

Idag har fröknarna skruvat ihop en lådhurts med hjälp(?) av barnen, men efter ett tag blev roligare att rita på kartongerna så då fick fröknarna skruva ifred.


Härliga sensommardagar!


Nu är de flesta tillbaka efter en skön semester. Tillbaka till verkligheten.....
Semestrarna börjar ta slut och det är kul att träffas igen efter en skön ledighet. Mycket lek blir det.  Nu är vinbären mogna och de är jättegoda!!


RSS 2.0